Uutiset

Ravintoloitsija-kokki Markus Rajala arvostaa suomalaista maataloutta – "Muistan kuinka pitkä ja työläs matka raaka-aineilla on pelloilta lautaselle"

Rannankylästä lähtöisin oleva Markus Rajala toimii nykyisin ravintoloitsijana ja kokkina Tampereen vanhimpiin kuuluvassa ravintolassa, Coussicassa.
Rannankylästä lähtöisin oleva Markus Rajala toimii nykyisin ravintoloitsijana ja kokkina Tampereen vanhimpiin kuuluvassa ravintolassa, Coussicassa.
Kuva: Mikael Tähkänen
  • Leena Nyysti

Rannankylästä kotoisin oleva kokki Markus Rajala pyörittää Tampereen vilinässä yhtä kaupungin vanhimpiin kuuluvaa ravintolaa, jonka nimi Coussicca.

Rajala valmistui ravintolakokiksi Tampereella, mutta Jurvalla on iso merkitys ammattilaisen ajatuksiin om...

Haluatko lukea artikkelin?

Tilaa nyt Jurvan Sanomien Digilehti ja verkon sisällöt tarjoushintaan!