Traktori tuhoutui tulipalossa Kurikassa - syttymissyytä ei saatu selville

Perjantaina aamupäivällä puoli yhdentoista aikoihin traktori syttyi palamaan Kurikan Myllykyläntiellä sijaitsevan maatilan konesuojan läheisyydessä.

Ennen tapausta traktori oli ollut normaalissa työkäytössä ja toiminut ongelmitta lukuun ottamatta satunnaista ja lievää käryä.

Traktoria käyttänyt työntekijä havaitsi palon syttymisen pysäköityään traktorin ja hälytti pelastuslaitoksen paikalle. Pohjamaan pelastuslaitokselta kerrotaan, että pelastustyöntekijät sekä lähistöllä ollut poliisipartio saapuivat paikalle nopeasti, mutta palo oli jo alkuvaiheessa niin voimakasta, ettei työkonetta ollut pelastettavissa.

Syttymissyynä oli jokin tekninen vika, jota ei sammutuksen jälkeen pystytty tarkemmin selvittämään, sillä traktori tuhoutui täysin tulipalossa. Myös traktorin perässä olleen rehukärryn etuosa vaurioitui. Henkilövahingoilta kuitenkin säästyttiin.

Palosta aiheutui lievä öljyvahinko, jonka saneeraus hoidettiin perjantaipäivän aikana. Saneerauksessa öljyinen maa-aines poistettiin ja kuljettiin pois tontilta.

EVELIINA KÄLVIÄINEN

>>>>>>> Stashed changes