Rami Ala-Nisula tavoittelee Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajan paikkaa

Kurikkalainen Rami Ala-Nisula tavoittelee Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajan paikkaa. Päätöksestään Ala-Nisula tiedotti maanantai-iltana.

– Nyt on aika kertoa päätöksestä, joka vaati tavanomaista kovemman pohdinnan. Aion asettua ehdolle Keskustan Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajaksi. Odotin nykyisen puheenjohtaja Esko Lehtimäen päätöstä

jatkokaudesta. Kun Lehtimäki päätti, ettei hän asetu ehdolle, tämä vahvisti oman päätökseni, Ala-Nisula kertoo tiedotteessaan.

Hän kertoo myös saaneensa kasvaa puolueen jäsenenä perinteisellä tavalla, jossa tehtävien vaativuus on noussut kokemuksen myötä. Vastuuta hän kertoo saaneensa puolueen eri tasolla.

– Puheenjohtajuudet aikoinaan paikallisjärjestössä, myöhemmin kunnallisjärjestössä, varapuheenjohtajuus puoluevaltuustossa sekä piirihallituksen jäsenyys ovat niitä asioita, joiden avulla koen kasvaneeni puolueen tehtävissä. Kun listaan lisätään kunnalliset luottamustehtävät, kaupunginhallituksen puheenjohtajuus ja yhtiöiden hallituspaikat, sekä maakuntavaltuuston jäsenyys, ovat päätöksenteon eri tasot tulleet tutuiksi ja kontaktiverkosto laajaksi, hän listaa.

Ala-Nisula on syntynyt vuonna 1978 ja on yrittäjä. Hänen perheeseensä kuuluu vaimo ja kaksi lasta.

– Päätöstä edesauttoi myös laaja tuki piirimme alueelta. Se vetää nöyräksi, kannustaa edelleen työhön puolueemme hyväksi ja motivoi piirin puheenjohtajavaaliin, Ala-Nisula sanoo tiedotteessaan.

Aikaisemmin puheenjohtajakisaan on ilmoittautunut ähtäriläinen kansanedustaja Mikko Savola. Nykyinen puheenjohtaja teuvalainen Esko Lehtimäki taas on ilmoittanut päättävänsä puheenjohtajuuden tähän kauteen.

JAANA ALA-LAHTI