Palkitsemistilaisuus siirtyy viikolla eteenpäin – tsempparinuori on jurvalainen Akseli Järvinen

Kurikan liikunta-, kulttuuri- ja nuorisotoimen yhteisen palkitsemistilaisuuden ajankohta on vaihtunut. Se pidetään nyt viikkoa myöhemmin kuin ensin oli suunniteltu. Uusi ajankohta on perjantaina 22. helmikuuta.

Päivä haluttiin vaihtaa toiseksi, sillä viikkoa aiemmin olevana perjantaina olisi ollut liikaa päällekkäisiä tapahtumia. Paikka ei ajankohdan muuttumisen vuoksi vaihdu eli palkinnot jaetaan Kurikan kampuksella.

Palkitsemistilaisuudessa palkitaan viime vuoden SM-mitalisteja sekä palkitaan vuoden urheilijaksi, valmentajaksi, kunnon kuntalaiseksi, nuoreksi, nuorisokasvattajaksi ja tsemppariksi valitut. Myös vuoden terveysteon, kulttuurivaikuttajan ja kulttuuriteon palkinnot jaetaan tilaisuuden aikana.

Vapaa-aikalautakunta on jo päättänyt, että vuoden urheilija on Juho Koski-Lammi, valmentaja Eija Nevanpää, kunnon kuntalainen Pekka Seppälä, nuori Kaapo Havuluoto, nuorisokasvattaja Elli Lähdesmäki ja tsemppari Akseli Järvinen.

Vuoden terveysteko on Kurikan kaupungin alueen iltarastitoiminta, kulttuurivaikuttaja Antti Alanko ja kulttuuriteko Aittomäen tuulimyllyn kunnostus.

Juhlassa palkittaville lähetetään vielä myös henkilökohtainen kutsu.

JAANA ALA-LAHTI