Niinisalossa asepalveluksensa aloittaneiden vala- ja vakuutustilaisuudet järjestetään Kurikassa

Porin prikaatin Niinisalon varuskunnan sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet järjestetään tänä vuonna Kurikassa. Valansa suorittavat 8. heinäkuuta palveluksensa aloittaneet.

Tilaisuudet järjestetään perjantaina 16. elokuuta Jalasjärvellä ja Kurikassa. Jalasjärvellä järjestetään Satakunnan tykistörykmentin tilaisuudet. Kurikassa puolestaan pidetään Pohjanmaan jääkäripataljoonan ja Varsinais-Suomen huoltopataljoonan 2. Huoltokomppanian tilaisuudet.

Jalasjärvellä ohjelma alkaa aamuyhdeksältä, jolloin voi jo tutustua kalustonäyttelyyn urheilukentän pysäköintialueella. Sotilasvakuutus vannotaan puoli kymmeneltä urheilukentän kuplahallissa ja kello kymmeneltä on sotilasvalakatselmuksen ja kenttähartauden vuoro Jalasjärven urheilukentällä. Hiukan ennen yhtätoista on ohimarssi Kulmantiellä.

Kurikassa kalustonäyttelyyn pääsee tutustumaan keskipäivästä lähtien. Paikka on Kurikan urheilukenttä. Sotilasvakuutus vannotaan kahdelta Kurikan kirjastossa ja puoli kolmelta on sotilasvalakatselmuksen ja kenttähartauden vuoro Kurikan urheilukentällä. Ohimarssi tapahtuu noin puoli neljältä Kurikantiellä.

Porin prikaatin Säkylän varuskunnassa palveluksensa aloittaneiden sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet järjestetään torstaina 15. elokuuta Salossa ja Loimaalla.