Muistisairas mies on yhä kateissa Sarvijoella lähellä Laihian rajaa

Muistisairas Raimo Viitasaari on yhä kateissa Laihian ja Kurikan rajalla Sarvijoella.

Poliisi ja Vapepa ovat etsineet illan ja yön aikana perjantaina aamulla kadonnutta Raimo Viitasaarta, mutta miestä ei ole löytynyt. Etsintöjä jatkettiin yöllä puoli kolmeen saakka, kunnes pimeyden ja hankalien olosuhteiden vuoksi etsinnät keskeytettiin aamuyön tuntien ajaksi.

Etsinnät jatkuvat tänään lauantaina poliisin ja Vapepan yhteistyössä. Etsintöjen komentokeskus on pystytetty Sarvijoen koululle.

Poliisi tiedotti perjantaina illalla, että Laihian Tölmäntieltä on perjantaina aamulla kadonnut 71-vuotias muistisairautta poteva Raimo Viitasaari. Käytännössä kateissa oleva henkilö on enemmän sarvijokinen kuin laihialainen.

Poliisille ilmoitus katoamisesta tuli iltapäivällä.

Useat poliisipartiot, poliisikoirat ja Vapepa ovat etsineet miestä perjantaina. Etsinnöissä mukana on ollut myös rajavartiolaitoksen helikopteri.

Viitasaari on 170 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä on yllään vihreänharmaa toppatakki, Adidaksen mustat verkkarit, joissa valkoiset raidat. Jalassaan hänellä on talvisaappaat ja päässään mahdollisesti musta pipo.

Havainnot kadonneesta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskuksen numeroon 112.

JAANA ALA-LAHTI

Lisää aiheesta