Kurikkaan uusi musiikkifestivaali! – nuoret järjestäjät tuovat paikkakunnalle Maustetytöt ja Lukas Leonin

Kurikkalaisten nuorten tuottama ja toteuttama RiveriFest järjestetään ensimmäistä kertaa elokuussa 2021 Hotel Kurikan vieressä sijaitsevalla Saveenlahden nurmella.

Festivaalin ideoinnista ja toteutuksesta vastaavat ensisijaisesti alle 20-vuotiaat kurikkalaiset, jotka haluavat festivaalitiedotteen mukaan olla monipuolistamassa maakunnan festivaalitarjontaa laajemmalle yleisölle. RiveriFest on kaikenikäisille avoin tapahtuma, jonka palvelut suunnitellaan nuorille, perheille ja festivaalikonkareille.

Tapahtuman järjestämispaikkana palvelee Kyrönjoen rannassa sijaitseva Saveenlahden nurmialue ja suunnitteilla on noin 2 000-3 000 festivaalivieraalle rakennettu tapahtuma-alue.

Ensimmäisinä esiintyjinä festivaali julkistaa Maustetytöt sekä Lukas Leonin.

Maustetytöt on ollut Suomen viime vuosien puhutuimpia pop-ilmiöitä. Viikko sitten tuoreimman pitkäsoittonsa julkaissut Lukas Leon puolestaan on suomiräpin nousevia nimiä.

– Olemme suunnitelleet festivaalia jo liki vuoden ajan, ja nyt voimme vihdoin julkistaa suunnitelmamme. Haluamme olla toteuttamassa laadukasta, erilaisia musiikin kuuntelijaryhmiä palvelevaa festaria joka voi kasvaa tulevaisuudessa, kertoo festivaalin ohjelmistosta vastaava Sampsa Silander festivaalin tiedotteessa.

Tapahtuma avasi lipunmyynnin 15.2. Seuraavat esiintyjät se julkaisee maaliskuussa.