Kurikan kampuksen kokki Kirsi Mäkynen ehdolla Pro-tunnustuksen saajaksi

Kurikan kampuksen kokki Kirsi Mäkynen on valitty yhdeksi Pro2020-kilpailun finalisteista. Pro-tunnuspalkintoja jaetaan vuosittain hotelli-, ravintola- ja catering-alan ammattilaisille.

Pro-tunnustuksia jaetaan 15 eri sarjassa, joista jokaiseen on valittu kolme finalistia. Kirsi Mäkynen on mukana Ammattikeittiön työntekijä -sarjassa, johon on voinut ehdottaa mukaan esimerkiksi sairaalan, hoiva- ja palvelukodin, oppilaitoksen tai muun keittiön palvelupisteen työntekijöitä. Tunnustusten saajia ovat voineet ehdottaa esimerkiksi heidän työkaverinsa.

Mäkynen on ainoa eteläpohjalainen finalisti kilpailussa.

– Kisan tiukan esiseulan läpi finaaliin päässeet ovat niin kovatasoisia ammattilaisia, että jokainen heistä on jo voittaja. Tällaisessa kisassa mukana oleminen on niitä ammatillisia muistoja, joita ylpeydellä muistelee vielä vuosienkin päästä, kommentoi puhtaus- ja ruokapalveluiden palvelupäällikkö Maarit Annala Kurikan kaupungin tiedotteessa.

– Kirsi on ansainnut tunnustuksen, sillä hän on aito ja välitön asiakaspalvelija, joka pystyy tekemään sujuvasti monta asiaa yhtä aikaa huomioiden kuitenkin aina ensin asiakkaansa ja työkaverinsa.

Pro-tunnustusten saajat julkaistaan 30. tammikuuta Helsingin Finlandia-talossa järjestettävässä Pro-gaalassa. Tuomaristolle voi antaa omasta suosikistaan kommentteja Pro-palkintojen verkkosivuilla.

JARMO PANULA