Tilaajalle

Kaksi nuorta kuoli ulosajossa Jalasjärvellä – Kurikan seurakunta järjestää illalla suruhartauden

Kaksi nuorta naista kuoli Jalasjärvellä Kolmostiellä sattuneessa ulosajossa.

Onnettomuus tapahtui hieman ennen puolta yötä tiistaina. Menehtyneiden lisäksi autossa ollut nuori nainen loukkaantui vakavasti.

Kaikki turmassa osallisena olleet olivat 17-vuotiaita. He olivat paikkakuntalaisia. Poliisin mukaan kuljettajalla oli oikeus ajaa autoa poikkeusluvalla.

– Emme epäile rattijuopumusta, sanoo rikoskomisario Jari-Matti Marttala.

Onnettomuus tapahtui noin kahdeksan kilometriä ennen Jalasjärven keskustaa voimakkaasti oikealle kääntyvässä kurvissa.

– Ajoneuvo oli tulossa Kurikan suunnasta kohti Jalasjärven keskustaa. Ajoneuvon kuljettaja on menettänyt ajoneuvon hallinnan päätyen kulkusuunnassaan vasemmalle törmäten sähkötolppaan, Marttala sanoo poliisin tiedotteessa.

Poliisi ei pysty vielä sanomaan, kuinka lujaa auto oli kulkenut. Kaikki henkilöt käyttivät turvavöitä. Tien pinta oli märkä ja lämpötila oli kolme astetta.

Tieto onnettomuudesta tuli pelastusviranomaisille kello 23.17.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena. Tie onnettomuuspaikalla on ollut poikki raivaustöiden vuoksi.

Kurikan seurakunta tiedotti hieman ennen puoltapäivää, että Jalasjärven kirkossa järjestään illalla suruhartaus kello 18.

Lisäksi seurakunta on järjestänyt mahdollisuuden hiljentyä kirkossa jo päivällä, sillä Jalasjärven kirkon ovet ovat auki. Myös seurakunnan työntekijöiden kanssa on mahdollista jutella, sillä työntekijät päivystävät kirkossa koko päivän.

SARIANNE TEKONIEMI, JARI KARJANMAA, JAANA ALA-LAHTI