Uutiset

Kädenvääntäjä Erika Ketola kertoo, kuinka hän valmistautuu kisapunnituksiin – "Viimeisellä viikolla hyvä ruoka on unohdettava"

Punnituksiin valmistaminen tehdään suurimmaksi osaksi ruokavalion avulla, mutta viimehetken vippaskonstejakin on.
Punnituksiin valmistaminen tehdään suurimmaksi osaksi ruokavalion avulla, mutta viimehetken vippaskonstejakin on.
Kuva: Riikka Ilmonen
  • Riikka Ilmonen

Viime vuoden kädenväännön EM-kultamitalisti Erika Ketola valmistautuu parhaillaan seuraavaan koitokseen. Tulevana viikonloppuna Kurikassa väännetään Suomen mestaruusottelujen merkeissä, ja myöhemmin luvassa on arvokisoja.

Jurvan Urheilijoihin kuuluvan Ke...

Haluatko lukea artikkelin?

Tilaa nyt Jurvan Sanomien Digilehti ja verkon sisällöt tarjoushintaan!