Kurikka yrittäjäystävällinen?

Yllä oleva otsikko herättää monenlaisia tunteita, ainakin täällä Länsi-Kurikassa. Viimeaikaiset päätökset eivät kyllä sovi tämän otsikon ”pirtaan”.

Naapurikunta Teuva kyllä varmaan on sataprosenttisesti väitteen puolella ja sen ymmärtää.

Kysynkin kaupungin luottamushenkilöiltä: Mitä teidän päässänne liikkuu, kun näin hölmöjä päätöksiä teette? (Vastaus on tietenkin kilpailutus.)

Tällaiset asiat, jotka koskevat oman kunnan yrittäjää, veronmaksajaa sekä työllistäjää, pitäisi tuoda neuvottelupöytään sekä pohtia tarkasti pitkälle tulevaisuuteen eikä nuijia pöytään muutaman euron eron vuoksi.

Olen ollut mukana useita vuosia päättäjänä täällä Jurvassa ja näin ollen tiedän, että asian toisinkin olisi voinut kyseisen asian hoitaa.

Nuoret yrittäjät omasta kunnasta ovat nyt tosipaikan edessä, kun kaksi kertaa tulee näin tyly vastaus. Milloin Kurikan päättäjät tajuavat, että olemme samaa kuntaa, jolloin jokainen asia, joka on poissa Jurvasta, on poissa myös ”Kurikasta”?

Jikin päättäjät ovat vieneet kaiken mitä vietävissä on ollut. Kurikka ei tosiaankaan ole yrittäjäystävällinen, ainakaan oman kunnan yrittäjille.

Yksi hyvä puoli asiassa on: ei tarvitse enää äänestää.

Entinen päättäjä

>>>>>>> Stashed changes