Käytä äänioikeuttasi

Kuntavaalit lähestyvät. On ensiarvoisen tärkeää, että uudessa valittavassa valtuustossa on edustajia koko Kurikan alueelta.

Vaikka on taito ymmärtää kokonaisuutta, on vähintäänkin yhtä oleellista osata viedä jokaisen taajaman ajankohtaisia asioita tiedoksi ja parannettavaksi päätöksentekoon.

Ilman oman alueen päättäjiä arkiset asiat jäävät helposti unohduksiin. Ehdokkaat viestivät ajavansa koko kunnan etua, mutta todellisuudessa tärkein asia on tietenkin oma elinympäristö.

Jurvan alueelta on hyvä ehdokaskaarti, joista jokaisella äänioikeutetulla on mahdollisuus löytää juuri se oma ehdokas. Kaikkein oleellisinta siis on, että oman alueen ehdokas saa ääniä.

Viimeisen kuntaliitoksen jälkeen on tullut tavaksi esimerkiksi investointiosassa arvioida satsauksia siten, että on Kurikka ja Jalasjärvi. Kurikka-osio sisältää kanta-Kurikan ja Jurvan.

Menneellä kaudella Jurvan alueen investoinnit ovat pienehköt verrattuna muuhun alueeseen. Onneksi yksi valtuutettu huolehti esityksellään suositun liikuntainvestoinnin koulun ja päiväkodin läheisyyteen. Tälläinen toiminta on sitä arjen osaamista valtuustossa.

Seuraavan valtuuston on ratkaistava Jurvan alueen ikäihmisille asumisympäristö omasta taajamasta. Rahoitusvaihtoehdot ovat ongelmana, mutta eiköhän asia saada kuntoon, jos koko porukka sitä ajaa.

Haasteita riittää, käykää äänestämässä oman alueen viestinviejiä valtuustoon. Puoluekanta ei ongelma, ehdokkaita löytyy oikealta vasemmalle.

Hyvää kesää ja äänestysintoa Jurvalaisille.

Margit Parkkamäki (sd.)

kuntavaaliehdokas