Hyvä yhteistyö jatkuu

Jalasjärvinen valtuutettu Sami Keskinen toivoo tulevalle valtuustokaudelle yhteistyötä vanhojen kuntarajojen yli ja korostaa yhteen hiileen puhaltamista.

Valtuutettu Keskinen tuntuu unohtaneen, että on sitä hyvää yhteistyötä tehty yli vanhojen kuntarajojen jo tälläkin valtuustokaudella.

Tosin yhteistyönkin voi käsittää niin monella tapaa. Jos yhteistyötä on se, että luetellaan omia saavutuksia, niitä kuuluisia hillotolppia, voin minäkin tässä muutaman luetella.

Vaikkapa Jalasjärven Luopajärvelle Sahantien kunnostusasia. Tai että allekirjoittanut on useasti muistuttanut kaupungin elinkeinotoimea Jalasjärvisen Kojan tärkeydestä työnantajana, miten tärkeää sen pitäminen Kurikassa on. Tästä olen keskustellut muun muassa apulaiskaupunginjohtaja Luukon sekä erään jalasjärvisen valtuutetun kanssa.

Hammaslääkäripalveluita jurvalaiset ovat puolustaneet jo kauan itse. Viisi vuotta sitten minä keräsin nimilistaa sen puolesta, kaksi vuotta sitten saman teki valtuutettu Nisonen (vihr.).

Aktiviteettipuiston toi kaupunginhallituksen budjettikokoukseen Veli-Matti Penttilä (kok.), joka kertoi perheensä kanssa olleen Mikkelissä samanlaisessa.

Penttilä näytti kuviakin ja esitti, että Jurvaan olisi hyvä saada samanlainen. Marttilan Eija (kesk.) tuki Veli-Matin esitystä. Lisäys budjettiin aktiviteettipuistolle tehtiin.

Tuossa marraskuun 2018 kokouksessa ei Sami Keskinen ole ollut paikalla. Ja jaksan epäillä, onko Keskistä otettu myöskään Penttilän perhelomalle Mikkeliin mukaan. Ihmettelenkin puheita alkukipinästä aktiviteettipuistolle?

Yhteistyöhaluisia ja -kykyisiä me jurvalaiset olemme aina olleet. Sen voivat todistaa monet onnistuneet projektit, esimerkiksi vuosittaiset Mööpeliajot, Nikkari-Jukola aikanaan ja saatiinhan me kivuttomasti tehtyä ennen jalasjärvisiä kuntaliitoskin kurikkalaisten kanssa.

Kyösti Koivuniemi, kd.