Luettuja ja tykättyjä uutisia

Jurvan lääkärivastaanoton siirtyminen Kurikkaan, hallinnon muutto Kurikan kaupungintalolta Sellaan sekä erilaiset rikos- ja onnettomuusuutiset. Nämä ovat viime vuoden luetuimpia Jurvan Sanomien nettisivuilla julkaistuista uutisista.

Kahdenkymmenen luetuimman uutisen joukkoon mahtuvat myös lista Jurvan lukiosta keväällä valkolakin saaneista sekä syksyn kirkollisvaalien tulokset. Lisäksi lukijoita on kiinnostanut, mikä on ollut jurvalaisen Hakolan vastaisku Black Fridaylle.

Sosiaaliseen mediaan jaetuista uutislinkeistä sen sijaan eniten tykkäyksiä ja peukutuksia ovat saaneet iloiset ja myönteiset uutiset. Näitä ovat olleet muun muassa Hakolan valinta vuoden maakunnalliseksi yrittäjäksi, Nuohous- ja Ilmastointitohtoreiden valinta vuoden jurvalaisyritykseksi sekä jurvalaisen tanssiparin nappaama lavatangon SM-kulta ja lentopalloilijoiden hienot suoritukset.

Myös ennakkojuttu Hanne Alhon matkasta Amerikkaan ja keväällä saatu maakunnallinen yksinyrittäjänpalkinto, Kaj Lindgårdin menestys, Jurvan kiertoliittymään ilmestyneet kartiot sekä Tuomiston veljesten toinen levy ovat saaneet lehden Facebook-sivustoa seuranneet iloisiksi.

Yksi edellä listatuista uutisista on ollut suosittu usealla tavalla mitattuna. Hallinnon muutto Sellaan on ollut sekä luettu, tykätty että runsaasti kommentoitu uutinen.

Lehden nettisivuilla ei ole julkaistu kaikkia uutisia, jotka ovat printtilehdessä olleet. Toisaalta verkossa on myös julkaistu juttuja, jotka eivät ole printtiin asti päätyneet. Tänä vuonna kehitämme erityisesti digitaalista julkaisutapaamme. Pysykää mukana – niin printissä, netissä kuin somessa.