Arvostusta osoittamaan

REKO-rinkeihin kuuluvista tuottajista paistaa terve ylpeys oman tilan tuotteista. Niiden eteen on tehty paljon töitä, ja niiden taustat tunnetaan läpikotaisin. Asiakkaiden kysymyksiin onkin siksi helppo vastata. Ja mielellään vastataankin: Onhan kyseessä oma elämäntyö ja monilla suoranainen intohimon kohde.

Asiakaspuolelle REKO tuottaa huomattavasti parempaa mieltä kuin normi ruokakauppareissu. Pääsee juttelemaan suoraan kasvattajan tai tuottajan kanssa ja saa ostopäätöksellään osoittaa arvostavansa toisen työtä. Sitä paitsi REKO-jako on kuin pienillä markkinoilla kävisi. Ostopäätös vain on tehty etukäteen.

Suomalainen lähiruokarengasmalli on herättänyt kiinnostusta ulkomaillakin. Eikä suotta, yhdistyyhän mallissa monta hyvää asiaa.

Tuottajat tarjoavat REKO-jakeluihin sinnikkäästi tavaraa. Kuluttajien kannattaa palkita sinnikkyys ja käyttää lähiruokarinkiä. Näin sen tulevaisuus on taattu. Mitä enemmän ostajia ja kiinnostusta, sitä enemmän myyjiä ja tarjontaa.

Pyysin viime syyskuussa, että tatuoisitte Jurvan sydämeeni. Sen te totisesti olette tehneet. Nyt matka vie terveydellisistä syistä eteenpäin, mutta jurvalaisten osoittama ystävällisyys ei unohdu. Ihmiset, luonto, historia – satakuntalainen sai täällä sivistyskylvyn.

Nimiä en ala luettelemaan, mutta kaikki jäljen jättäneet tietävät sen kyllä tehneensä. Iso sydämellinen kiitos!

MARJUT HAAPANEN