Tervetuloa markkinoille!

Tervetuloa perinteisille Jurvan markkinoille. Markkinat ovat viime vuoden tapaan entisen matkahuoltokiinteistön ympärillä.

Markkinoilla on jälleen laaja myyntivalikoima erilaisia tuotteita ja palveluja. Markkinoilla tullaan näkemään myös hiukan nostalgiaa 1950-luvulta, kun entisajan polkuautot eli ”kinnerit ”esittäytyvät markkina-alueella. Lapsille on oma tivoli paikalla sekä kiertävä ilmapallojen myyjä. Jurvan yrittäjien omalla osastolla voi arvailla jälleen mielenkiintoista kohdetta, josta on jaossa hyvät palkinnot. Toivotan vilkasta kaupankäyntiä kaikille markkinamyyjille sekä oman kylän kivijalkamyymälöille.

Jurvan yritysten tilauskirjoissa on ollut positiivisesti nähtävillä piristymisen merkkejä, vaikkakin taloustilanne on edelleen haastava. Jurvan yrittäjien jäsenmäärä on miltei pysynyt ennallaan edellisvuoteen nähden, sillä yhdistyksellä on noin 125 jäsenyritystä. Vuoden aikana on eronneita ja toimintansa lopettaneita jäseniä jonkin verran, mutta joukkoomme on liittynyt useita uusia yrityksiä.

Toivotamme uudet jäsenet tervetulleeksi joukkoomme ja toivottavasti osallistutte myös yhteisiin tilaisuuksiin. Eronneita jäseniä kiitämme luottamuksesta Suomen yrittäjiin ja Jurvan Yrittäjiin.

Kurikan kaupungissa on tällä hetkellä kolme yrittäjäyhdistystä, jotka kukin toimivat ominaan. Yhteistyötä olemme lisänneet alkuvuodesta siten, että perustimme yhdessä Kurikan ja Jalasjärven yrittäjäyhdistysten kanssa tiimin, joka ristittiin Y-tiimiksi. Y-tiimissä on kustakin yrittäjäjärjestöstä 3 tai 4 hallituksen jäsentä, sekä Kurikan kaupungin yritysasiamies Anne Koskela.

Toiminnallamme pyrimme vaikuttamaan kaupungin eri asioiden päätösten tekoon. Y-tiimille voi myös yksityisyrittäjät tulla kertomaan omia ideoita tai huolia. Yrittäjäyhdistysten ja kaupungin yhteistyöllä on suuri merkitys kaupungin elinkeinoelämän kehitykselle.

Mukavaa markkina viikonloppua kaikille. Tehdään hyviä kauppoja ja tavataan tuttuja.

Tomi Alho, puheenjohtaja, Jurvan Yrittäjät ry